Juuri se oikea tietokonelaukku

Millaisia tuotteita Rebel Leatherin verstaalta tilataan? Usein jotain hyvin käytännöllistä ja tarpeellista, jonka halutaan kulkevan käyttäjänsä mukana pitkään. Yksi eniten kysytyistä mittatilaustuotteista on nahkainen salkku/työlaukku, tarkemmin määriteltynä laukku johon mahtuu kannettava, eli läppäri. Eiköhän usealta meistä löydy joku kassi missä konetta tarvittaessa mukanaan kantaa?

Jos unelmissa on hankkia käytännöllinen ja kaunis Kumppani arkipäiviä helpottamaan eikä kauppojen tarjonta miellytä, voi tilaustyönä toteutettu laukku olla hyvä vaihtoehto. Tai mikäpä olisikaan mahtavampi lahja-idea?

Ohjeet siihen miten tilaat mittatilaustuotteen löytyvät täältä.

Tässä kirjoituksessa avaan vielä hiukan tarkemmin mitä tilaajan kannattaa pohtia.

Tarpeet haltuun

Kun olet päättänyt teettää yksilöllisen nahkaisen laukun on aika hiukan suunnitella mitä haluat. Ei hätää, sinun ei tarvitse osata piirtää tai ymmärtää nahkatöistä mitään. Älä turhaan takerru teknisen toteutuksen miettimiseen, vaan jätä ne asiat ammattilaisen huoleksi. Helpointa on että listaat vaikka ranskalaisilla viivoilla mitä laukulta haluat (mitat, mitä laukussa kuljetat yms.). Hyvä tapa on kasata pöydälle kaikki mitä aiot laukussa kantaa.

Suosittelen myös miettimään miten haluat laukkua kantaa. Pyöräiletkö se mukanasi? Oletko olkalaukku-, vai kenties reppu-ihmisiä?

Oma tyyli

Koska kyseessä on uniikki työ, on tärkeää että lopputulos on tilaajan näköinen. Tämän takia on hyvä etsiä tarvelistan kylkeen vaikka jokin referenssikuva jutuista joista tykkäät. Nämä voivat olla kuvia laukuista, tyyleistä tai fiiliksestä. Tärkeintä on että ymmärrän tekijänä myös hiukan visuaalisia mieltymyksiäsi.

Näitten listojen ja fiilistelyjen pohjalta käydään keskustelu toteutuksesta ja materiaaleista. Sen jälkeen verstaalla käynnistyy lopullisen mallin suunnittelu.

Näillä keinoin unelmiesi väsky onkin enää tekemistä vaille valmis! Jos kuitenkin tunnet välitöntä tarvetta saada uuden salkkun käsivarsillesi keikkumaan, viimeisen kuvan Herran LOOP-salkun löydät vaikka heti verkkokaupasta.